Stiri

Fara zahar - Hip-hop-ul s-a nascut la sat

Fara zahar - Hip-hop-ul s-a nascut la sat

Mamaliga moldoveneasca a explodat din nou, de s-a auzit pâna la radiourile din Bucuresti. Fara zahar e o trupa made in Dorohoi care asalteaza topurile cu o muzica pe care ti-e greu sa o definesti. Fie si numai fiindca te pufneste râsul când încerci.

"De treci codrii de arama de departe vezi arzând fosta casa-a lu' bunicu' si pe el l-auzi urlând. L-am rugat de-atâtea ori sa-mi dea actele pe casa, dar el n-o vrut sa m-asculte si-i tin usa sa nu iasa."

Calin al lui Eminescu, altoit pe ritmuri de hip-hop si povesti din "Libertatea" a dat o muzica numita ba folk negru, ba hip-hop taranesc, ba muzica umoristica, spre delectarea, mai nou, a întregii tari. "D'la sate", melodia care pe care o stiti poate de la televizor si de unde am scos si versurile de mai sus, continua cu o poveste pe cât de sadica, pe atât de amuzanta. Eroul se duce cu "mândra" la caminul cultural, sa danseze, iar acolo vine "unu' în training Nike" care îi ofera "un kil de tuica buna" pentru mândra. Eroul accepta trocul, pentru ca dupa aceea sa regrete. Cum mândra si cu domnul Nike sunt deja în sura împreuna, nu-i mai ramâne decât s-o ia catre casa lui "Bunicu'", pe care se razbuna încuindu-l în casa si dându-i foc.

Sursa: tvmania Autor: Anonymous, postat joi, 18 martie 2004, 06:36

Comentarii(3)

jolidonna12-08-2004 14:53:46
jolidonna
sunt de-a voastra

baietii sunt cei mai tari.ei sunt cei care au dat culoare si gust muzicii romanesti! DOROHOIUL ESTE LA PUTERE!!!!!! DOROHOIENII SUNT CEI MAI TARI!!!

Mc20-07-2004 02:29:14
Mc
FARA ZAHAR

SUNT DE PAREREA TUTUROR CA TRUPELE MOLDOVENESTI SUNT DE TOT RAHATUL

eu20-05-2004 17:26:12
eu

zi ma si mie la ce casa de discuri sunt astia ca la cat nu s si ma intereseaza neaparat

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri