Stiri

Fergie a pozat pentru Elle!

Fergie a pozat pentru Elle!

Pe coperta din luna mai a revistei Elle o avem ca personaj principal pe Fergie.

Ea va raspunde tuturor intrebarilor pe care probabil dumneavoastra vi le puneti cand o vedeti mereu cat de frumoasa este sau cum de arata asa bine...si nu numai...

Pentru inceput la intrebarea legata de aspectul ei fizic, Fergie a raspuns scurt si la obiect :"Intotdeauna este bine sa stii cum sa iti stabilesti anumite limite, sa mananci sanatos si des.Eu mananc foarte des si savurez fiecare bucata, astfel reusesc sa nu ma ingras deloc.Insa cea mai importanta este miscarea deoarce oricat de sanatos ai manca tu daca nu faci miscare macar o ora pe saptamana atunci fiecare gram se depune in anumite locuri nedorite".

Din punct de vedere al vestimentatiei :"Ma simt foarte implinita si impacata cu mine, imi place ceea ce imbrac, toate sunt facute sau alese dupa bunul meu gust.Daca unele persoane au mai spus ca arat a clovn sau ca fac fel de fel de jonglerii atunci asta este problema mea, nu a lor daca eu ma simt bine nu mai conteaza nimic altceva!Am invatat sa ma iubesc foarte mult pe mine si am renunta sa pun la suflet toate rautatile criticilor".

Planuri de viitor :"Pentru albumul meu, imi doresc sa ajunga la Premiile MTV , sa am cat mai multi fani, sa le placa oamenilor ceea ce cant...".

Stilul ei de relatie :"Sunt o persoana caruia ii plac relatiile lungi putem spune ca sunt o fata de cursa lunga, sunt o fire foarte romantica de aceea nu imi place sa imi schimb partenerii la fiecare luna...nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala, ador intimitatea pentru ca nici eu nu ma bag in viata nimanui...".

Casatoria cu Josh Duhamel :"Totul a inceput dintr-o frumoasa prietenie, apoi s-a ajuns la o dragoste profunda.Ne iubim foarte mult, fiecare in felul lui, am invatat sa ne cunoastem unul pe celalalt, am crescut impreuna, ne-am maturizat si asa am ajuns sa ne iubim...cel mai important lucru dintr-o prietenie sau casatorie este comunicarea".

E pacat sa ratati acest numar al revistei Elle!

Intra AICI sa o vezi pe Fergie!

Sursa: www.elle.com Autor: Florence, postat luni, 12 aprilie 2010, 14:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri