Stiri

Festivalul EUROPAfest 2010 la Bucuresti

Festivalul EUROPAfest 2010 la Bucuresti

Evenimentul ajuns la editia cu numarul 17 este organizat de jmEvents.ro si isi propune ca in perioada 7 - 13 mai 2010 sa revitalizeaza scena muzicala a capitalei reunind in Bucuresti peste 300 de muzicieni din intreaga lume. Iubitorii de jazz, blues dar si pop vor avea ocazia sa asiste la o serie de concerte sustinute atat in locatii traditionale cat si in unele mai putin conventionale.

Concertul de deschidere va fi dedicat zilei Europei, un start in plina forta de momente de jazz, blues, pop si muzica clasica sustinute de principalele nume ale festivalului. EUROPAfest 2010  este organizat in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si propune mai multe sectiuni sau manifestari, cum vreti sa le spunem, conexe regrupate sub acelasi nume.

Bucharest International Jazz Competition a ajuns la editia cu numarul patru si este o manifestare singulara in peisajul muzical profesionist din Romania.

Evenimentul nu se adreseaza doar profesionistilor asa ca toti cei interesati vor putea asista si chiar participa la o serie de Jam Sessions & Workshopuri sub indrumarea unor specialisti internationali.

Jeunesses International Music Competition este al doilea concurs organizat sub egida EUROPAfest, editia de anul acesta s eadreseaza pianistilor.

Gala EUROPAfest va avea loc pe 13 mai, in cadrul unui eveniment de tinuta, o seara care ii va aduce pe scena pe cei mai buni artisti ai festivalului si in care publicul va afla si castigatorii celor doua concursuri.

Agenda EUROPAfest este ca in fiecare an extrem de bogata. Pentru mai mule detalii puteti accesa siteul EUROPAfest.

Evenimentul se desfasoara sub inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu, EUROPAfest 2010 este un proiect realizat cu sprijinul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
 

Sursa: www.jmevents.ro Autor: Daimon, postat marti, 13 aprilie 2010, 12:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri