Stiri

Filmari videoclip: Bug Mafia & Loredana – Fara Cuvinte

Filmari videoclip: Bug Mafia & Loredana – Fara Cuvinte

 

Preluam un material interesant, oferit de colegii de la Monden.info legat despre un material anuntat inca de acum aproape o luna. 
 
Este vorba de o noua colaborare cu Loredana, piesa Fara Cuvinte al carei videoclip a fost deja filmat, dar va fi lansat abia luna viitoare, odata cu noul album al trupei, Inapoi in viitor
 
Revenind la materialul invocat, despre primul an pe internet, Tataee a declarat:
 
Desi a trebuit sa facem si lucruri care nu ne-au facut placere, cum ar fi inlaturarea de pe YouTube a aproape 4500 de clipuri ce insumau peste 50 milioane de vizualizari, evolutia site-ului, a canalelor si paginilor oficiale B.U.G. Mafia in primul an de functionare nu poate decat sa ne bucure. 350.000 de descarcari de pe site ale celor 4 piese de pe “Inapoi In Viitor” puse la dispozitia publicului pana acum, peste 18 milioane de vizualizari ale clipurilor si pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube si cei peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmaresc pagina oficiala a trupei ne motiveaza sa producem in continuare materiale la standardele cu care ne-am obisnuit fanii.
 
 
Piesa “Fara Cuvinte” face aluzie la modul in care ii lasa pe baieti rautatea pe care o vad in jur. Tot in aceeasi idee, ca sa inspire decaderea societatii, videoclipul s-a filmat printre ruine iar Loredana a fost incantata de aceasta idee. Referindu-se la faptul ca B.U.G. Mafia colaboreaza cu Loredana dupa o pauza de 13 ani, tot Tataee a spus:
 
Nu a fost in niciun caz vorba de vreo cearta, dar avem impresia ca suntem niste artisti inteligenti care nu vor sa sufoce o idee folosind-o prea mult.
 
Mai jos va oferim colaborarea la care facem referire, iar aici puteti vedea o stire ProTV legata de filmarile clipului.

BUG Mafia si Loredana - Ridicama la cer

Vezi mai multe video din muzica

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 11 aprilie 2011, 12:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri