Stiri

Filmari videoclip: Stefan Banica – Gustul Dragostei (+teaser)

Filmari videoclip: Stefan Banica – Gustul Dragostei (+teaser)

In a doua parte a lunii martie va prezentam o noua piesa semnata Stefan Banica: “Gustul Dragostei“. Iata ca a venit si momentul sa va vorbim despre videoclip, primul material realizat de Stefan Banica cu utilizand tehnica “one shot”, fara intreruperi, fara montaj, fara cadre taiate sau adaugate.

Iata ce a spus Stefan despre asta:
 
“E o poveste simpla: ies afara intr-o dimineata insorita la o mica plimbare, iar pe parcursul acestei plimbari intalnesc tot felul de situatii de viata obisnuite, cu oameni obisnuiti, care sugereaza dragostea in diverse ipostaze. Noutatea, in ceea ce ma priveste, in realizarea acestui videoclip este modalitatea de filmare: s-a filmat totul dintr-un singur cadru, cap-coada, fara intrerupere. Nu a fost usor, a trebuit sa se repete de mai multe ori cu toata lumea, a fost nevoie ca toti cei care au participat la filmari sa se sincronizeze exact pe parcursul derularii momentelor din povestea clipului. Daca cineva gresea, se intrerupea filmarea si se lua de la capat. Au fost filmate aproximativ 17-19 duble. Este primul clip de acest gen din cariera mea. Sper sa va placa.”
 
Filmarile au avut loc in studiourile Mediapro din Buftea in regia lui Marian Crisan. Piesa lansata dupa cum spuneam, in martie, e deja difuzata la radio iar muzicianu a spus despre ea:
 
E frumos cand te indragostesti, indiferent de varsta, e un sentiment de prospetime, de noutate si cel mai frumos e atunci cand reusesti sa pastrezi aceasta prospetime. Nu stiu daca exista formule magice in acest sens, dar asta ar fi ideal. Dragostea face parte din viata, iar, cu trecerea timpului, nu stii in ce punct ajungi, n-ai nici o certitudine. Si atunci, pe tot acest drum, trebuie sa incerci sa pastrezi ceea ce ai castigat.”
 
 
“Gustul dragostei” este cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Super-love”, lansat in octombrie 2010 si premiat deja pentru “Cel mai bun album pop al anului” la Gala Premiile Radio Romania. Discul contine melodii cu tematici diverse, cu stiluri diverse, melodii de dragoste, dar si melodii cu tematica sociala. 
 
Premiera videoclipului va avea loc in cursul dupa amiezii, la emisiunea Happy Hour de la ProTV. 
 
Pana atunci va oferim un material video, un teaser si cateva poze, pe Monden.Info.
 
Enjoy.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 11 aprilie 2011, 16:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri