Stiri

Filmul dedicat lui Tupac se va concentra pe ultima zi a raperului (video bonus)

Filmul dedicat lui Tupac se va concentra pe ultima zi a raperului (video bonus)

Helmer Antoine Fuqua are in lucru un film legat de viata uneia din figurile legendare ale muzicii rap. Povestea va fi concentrata in jurul ultimei zi din viata lui Tupac Shakur, care a fost ucis in 1996 intr-un incident armat din Las Vegas.

Fuqua, devenit celebru in urma succesului din 2001 cu Training Day, a pornit la drum cu ideea de a realiza un documentar legat de viata lui Tupac. Acesta va fi, in mod surprinzator, cu siguranta, primul material despre raper, iar accentul ar urma sa cada pe ultima zi din viata artistului.

Productia va fi realizata de Morgan Creek Productions, iar scenaristii care se vor apuca de treaba in luna septembrie sunt Stephen J. Rivele si Chris Wilkinson.

Dijn putinele informatii oferite de cei in cauza, va mai putem spune doar ca, cel mai probabil, rolul lui Tupac va fi jucat de un artist/solist necunoscut. Pe de alta parte, se pare ca filmul nu va urmari "demascarea criminalului" ci se va axa in principal pe latura umana, artistica a lui Tupac. printre putinele lucruri spuse pe acest subiect, J. Rivele a punctat romantat motivul pentru care Tupac a fost ucis: "El nu era un gangster, dar cei din jurul lui erau."

Vom reveni cu detaliile pe care probabil le vor astepta toti fanii Tupac. E greu de anticipat, dar, daca filmarile vor incepe in noiembrie putem sa ne gandim ca poate peste un an vom putea vedea si filmul.


 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat marti, 31 august 2010, 12:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri