Stiri

Folk de "Om bun"

Folk de "Om bun"

Gala folk "Om bun" va avea loc astazi, de la orele 18.30, la Sala Palatului din Bucuresti, in organizarea Fundatiei Culturale "Om bun".

Florian Pittis, in calitate de amfitrion al Galei, va face posibila reintalnirea iubitorilor folkului romanesc, indiferent de varsta, cu vocile consacrate ale acestui gen special de muzica - Nicu Alifantis & Zan, Mircea Baniciu, Ada Milea si Mihai Iordache, Victor Socaciu si Mugurel Coman, Vasile Seicaru si Raul Cusac, Mircea Vintila & Brambura, Ducu Bertzi impreuna cu Marius Batu, Mihai Nenita si Vlady Cnejevici.

Acestia din urma vor interpreta si piese de pe viitorul album de "cantece maramuresene intr-o interpretare inedita" realizat impreuna. In deschiderea recitalurilor vor canta membrii grupului UNDE, laureat al editiei cu numarul 13 al Festivalului National - Concurs de muzica folk "Om bun". Gala "Om bun" este una dintre manifestarile culturale din cadrul Festivalului ECOPOP 2004, care a inceput pe 22 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Pamantului, si se va incheia pe 12 mai.

Sursa: ziua Autor: Anonymous, postat joi, 29 aprilie 2004, 10:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri