Stiri

Fotografii noi de la filmarile 'Sex and the City 2'

Fotografii noi de la filmarile 'Sex and the City 2'

Imaginile pe care vi le oferim si noi AICI le arata pe Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbes Brady si Charlotte York in timpul calatoriei in Abu Dhabi.

Povestea filmului, al carui premiera va avea loc in Statele Unite pe 27 mai, nu a fost inca dezvaluita, asa ca noile fotografii de la filmarile Sex and the City 2 nu fac decat sa alimenteze diferite scenarii. O parte din imagini le prezinta pe eroinele moderne in momentul sosirii in Abu Dhabi in timp ce alte cateva le arata in New York. Sarah Jessica Parker apare in cateva ipoztaze alaturi de Chris North, adica Mr. Big, cu care evident ca are in continuare una alta de impartit.

Asa cum aminteam mai sus, realizatorii nu au oferit prea multe detalii cu privire la ce se intampla in acest film, dar s-ar parea ca Mr Big o va insela pe Carrie si ca aceasta se va intalni cu fostul ei logodnic, Aidan.

Sex and the City 2 apare la doi ani de la primul film, si se bucura de aceeasi distributie, cu Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis alaturi de care vor mai putea fi vazute Penelope Cruz si Miley Cyrus.
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 14 aprilie 2010, 14:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri