Stiri

"Frumusete pe muchie de cutit" se intoarce la Pro Tv

"Frumusete pe muchie de cutit" se intoarce la Pro Tv

Dupa ce timp de doua sezoane a demonstrat ca orice viata merita o noua sansa si a redat speranta multor persoane care traiau sub povara complexelor fizice si a dramelor interioare, emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit" revine din 16 martie la Pro Tv, in fiecare marti de la 20.30.

Noul sezon al show-ului prezentat de Victor Slav anunta o serie de povesti cutremuratoare ale unor oameni pe care viata i-a incercat in cele mai nemiloase feluri.

”Asa cum v-am obisnuit si in sezoanele trecute, vom cunoaste si acum persoane cu istorii emotionante, oameni cu cicatrici sufletesti care au nevoie de ajutor si care isi doresc sa scape de complexe”, spune Victor Slav.

”Sunt femei pe care sotii lor nu le mai apreciaza, mame care au trecut prin adevarate drame, tinere care aspira sa isi construiasca o cariera frumoasa, dar se lovesc de aspectul fizic, femei carora partenerii lor de viata le-au rapit dreptul de a mai zambi, persoane care s-au nascut cu malformatii sau care se lupta cu consecintele unor slabiri dramatice, de exemplu. Mai mult ca oricand, vom cunoaste povesti cu adevarat dramatice”, a mai spus prezentatorul emisiunii de la Pro Tv.

Una dintre surprizele acestui nou sezon este si faptul ca telespectatorii vor putea vedea si ce mai fac o parte dintre fostii participanti din sezoanele trecute: ”Cei care ne urmaresc in fiecare saptamana vor putea afla sezonul acesta cum s-au schimbat vietile fostilor participanti dupa transformare si ce fac ei in prezent.

De exemplu, in ultima editie din sezonul trecut ati putut vedea deznodamantul povestii dintre sotii Plesa. Ei au fost prezentati intr-una din editiile ”Frumusete pe muchie de cutit” cand le-am cunoscut problemele de cuplu. Povestea lor era incerta la momentul transformarii, iar la finalul sezonului au acceptat sa vorbeasca cu noi si sa ne dezvaluie faptul ca au hotarat sa ramana impreuna. Acum ne vom intalni cu mai multi prieteni ai emisiunii si vom afla ce fac in prezent”, povesteste Victor Slav.

Asadar, din aceasta primavara, la Pro Tv incepe un nou sezon despre oameni curajosi, cu povesti tulburatoare de viata, pentru care salvarea dintr-o existenta umbrita se gaseste in operatiile estetice. Victor Slav le va fi din nou alaturi persoanelor care se supun unor serioase transformari fizice pentru a-si recapata increderea in sine. Cel de-al treilea ”Frumusete pe muchie de cutit” aduce din nou pe micile ecrane povesti de viata cu adevarat tulburatoare, impresionante si emotionante, dar si transformari care taie rasuflarea.

Sursa: http://protv.ro Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 10 martie 2010, 18:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri