Stiri

George Michael la Bucuresti

George Michael la Bucuresti

George Michael va canta pe 31 mai la Bucuresti, pe Stadionul "Lia Manoliu". Cel putin asa se precizeaza pe site-ul oficial al muzicianului. La adresa respectiva nu se precizeaza, insa, nimic despre pretul biletelor sau alte amanunte organizatorice, care vor fi anuntate ulterior.

Preturile vehiculate pe internet pentru concertele din alte tari sunt de-a dreptul prohibitive pentru fanii de la noi, depasind valorarea de 200 de euro. Totusi, e foarte probabil ca organizatorii concertului de la Bucuresti sa stabileasca preturi mult mai reduse, daca vor sa umple stadionul.

Concertul din Romania face parte din turneul "25 Live", primul din ultimii 15 ani ai britanicului de origine greaca, prin care acesta sarbatoreste 25 de ani de cariera pop. Turneul a debutat la Barcelona, in septembrie 2006, iar in vara acestui an va mai include escale in Marea Britanie, Suedia, Franta, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria. Din repertoriul ales pentru spectacole nu lipsesc superhituri precum "Father Figure", "Too Funky" si "Faith".

Sursa: gandul Autor: Anonymous, postat miercuri, 07 martie 2007, 16:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri