Stiri

Giulia si-a amanat nunta

Giulia si-a amanat nunta

Giulia nu va ingrosa randul vedetelor care-si pun pirostriile vara asta. Desi se iubeste cu fotbalistul Costin Manea de sase ani, cantareata nu are timp de nunta din pricina programului incarcat. Bruneta este ocupata momentan nu numai cu emisiunea 'Kiss my way' de la Kiss FM, ci si cu inregistrarile pentru un nou album.

Nici in weekend nu are pic de timp liber, pentru ca sambata si duminica sunt singurele zile care ii mai raman pentru programarea concertelor. In afara de asta, a-nceput un program intensiv de intretinere corporala, care-i rapeste doua ore zilnic. Pana se marita, locuieste singura Giulia si Costin intentionau sa se casatoreasca anul acesta, dar au amanat nunta din cauza multelor proiecte in care s-a implicat Giulia.

'Inainte de a-mi intemeia o familie, vreau sa ma realizez profesional. Simt ca acum este timpul si nu vreau sa pierd nici un moment. Deocamdata m-am mutat singura intr-un apartament de doua camere. Cu Costin ma voi muta dupa ce-i voi deveni sotie', ne-a spus ea.

Sursa: libertatea Autor: Anonymous, postat vineri, 27 aprilie 2007, 09:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri