Stiri

Godzilla ar putea fi readusa la viata in 2012

Godzilla ar putea fi readusa la viata in 2012

Chiar daca versiunea din 1998 a legendrei francize a fost mai degraba un esec din punct de vedere financiar, cei de la Legendary Pictures intentioneaza sa readuca monstrul la viata in 2012. Proiectul se va numi Godzilla si va fi realizat in colaborare cu Warner Bros, cei care vor asigura si o parte din finantare.

Conform declaratiilor oferite presei, "Legendary intentioneaza sa abordeze filmul si personajele sale in cea mai autentica maniera posibila". Numele regizorului va fi de asemenea anuntat cat de curand.

Unul din responsabilii Legendary a vorbit despre cum va arata filmul:Planul nostru e de a realiza Godzilla pe care noi, ca fani, am vrea sa o vedem... vom acorda importanta cuvenita acelor elemente esentiale care au facut ca acest personaj sa continue sa fie in continuare un obiect de pop-cult.

Monstrul Gojira a aparut pentru prima data intr-un film japonez in 1954 iar numele sau inseamna Gorilbalena (ca sa fortez putin nota desi nu fac decat sa respect sensul japonez al cuvintelor gorira si kujira)

Desi japonezii au o intreaga serie de filme cu acest subiect, abia in 1998, Roland Emmerich a realizat prima varianta americana a productiei, dar, asa cum am amintit si mai sus, Godzilla a fost insa un esec financiar cu venituri de doar 44 milioane de dolari in prima saptamana, jumatate din cat se estima.
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat marti, 30 martie 2010, 12:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri