Stiri

Guess Who a lansat un nou single “Tot mai sus” (feat ?)

Guess Who a lansat un nou single “Tot mai sus” (feat ?)

 

Guess Whoa lansat un nou material, piesa Tot mai sus, cea care da numele celui de-al doilea album, pe care artistul il va lansa la inceputul verii impreuna cu GSP si care se adreseaza publicului larg. 

Materialul este prezentat de MusicExpertCompany si Okapi Sound iar noi v-am oferit luni mai multe detalii despre ce vi se pregateste in interviul publicat de Monden.Info.Luni ati putut vedea si cele mai recente videoclipuri semnate Guess Who.

Mai jos va ofer cateva fragmente din comunciatul de presa, va mai spun ca din ce se zvoneste in online featuring e Marius Moga, si va las sa ascultati piesa.

Tot mai susvine dupa incredibilul succes repurtat cu Locul Potrivit si Manifest, doua piese cu puternic mesaj social care au reusit sa revolutioneze piata muzicii hip-hop si sa permita accesul acestui curent pe radio. Guess Who a reusit in ultimii doi ani sa sparga barierele stilistice ale genului, venind cu un sound fresh, adresandu-se in special publicului deschis catre nou si capabil sa accepte evolutia soundurilor ce domina in acest moment piata internationala.                      

Nefiind limitat din punct de vedere creativ si bucurandu-se de aprecierea unui numar din ce in ce mai mare de admiratori, Guess Who lanseaza in paralel piese destinate celor care ii asculta muzica inca de la debut, dar si materiale adresate publicului larg. Colaborarile artistului nu se rezuma doar la artistii din zona hip-hop, rezultatul finit fiind considerat mult mai important decat prejudecatile ce vizeaza stilurile muzicale.

Caseta tehnica arata cam asa:

Guess Who – “Tot mai sus” (feat ?)

Credite:
Muzica: Guess Who / Agresiv
Text: Guess Who
Orchestratie: Agresiv
Label: MusicExpertCompany

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 12 mai 2011, 11:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri