Stiri

Guns n'Roses canta la Bucuresti pe 21 septembrie 2010

Guns n'Roses canta la Bucuresti pe 21 septembrie 2010

Ieri toata presa internationala a vorbit despre faptul ca Axl Rose a anuntat intr-un mesaj pe Twitter ca Turneul European va fi anulat.

Messajul postat duminica seara suna asa: "All upcoming Guns N' Roses dates are officially cancelled. Please contact your place of purchase for any refunds."

E drept ca toata lumea a luat de la inceput in calcul posibilitatea ca mesajul sa nu fi fost postat de Axl, mai ales ca omul nu e dintre cei care folosesc Twitterul in mod curent.

E la fel de drept ca nici dezmintirea nu a aparut chiar imediat, astfel ca partenerii europeni ai celor de la GN'R au cam avut un pic emotii. Mai ales britanicii de la Reading si Leeds, unde Guns urmau sa fie headlinerii festivalurilor, pe 27 si 29 august.

A venit insa si dezmintirea, managementul Guns n'Roses anuntand pe toata lumea ca turneul Nu este anulat si ca nu Axl a fost cel care a postat acel mesaj.

E o veste buna si pentru fanii Guns n'Roses din Romania care ii vor putea vedea pentru prima data pe oamenii lui Axl la Bucuresti.


 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 17 august 2010, 11:50

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri