Stiri

Guns vs. Killers

Guns vs. Killers

Sefii de la casa de discuri Geffen, a trupei Guns N' Roses, sunt furiosi pe Axl Rose. Axl Rose a disparut timp de 2 luni si a fost de ajuns ca noul album semnat Guns N' Roses sa nu ajunga pe locul 1 in topuri.

Dupa o perioada de 15 ani si 15 milioane de lire sterline investite pentru revenirea trupei, noul album "Chinese Democracy", surpriza, nu a ajuns pe primul loc in clasament si asta datorita lui Axl. Albumul celor de la Guns a fost intrecut de cel al trupei The Killers , "Day & Age", cu 80.000 de unitati.

Geffen Label il acuza pe Axl Rose de acest esec, pentru ca a disparut cu doua luni inainte de lansarea oficiala a albumului. In ciuda eforturilor depuse de staff-ul Guns N' Roses pentru promovarea discului, Axl Rose nu a putut fi contactat. De fapt, acestia au pierdut legatura cu cantaretul inca din ziua in care Axl a predat ultimul material audio.

In prima saptamana de la lansare, "Chinese Democracy" a vandut in America undeva intre 300.000 si 500.000 de exemplare, pe cand albumul de debut al trupei Guns N' Roses, "Appetite For Destruction", a vandut 28 de milioane de bucati.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 05 decembrie 2008, 15:47

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri