Stiri

Hi-Q au serial online

Hi-Q au serial online

Hi-Q a lansat recent un serial pe Internet, intitulat "Hi-Q noi! Hi-Q Mercedes-Benz Vito", care urmareste formatia in turneu prin tara. In serial apar toti membrii Hi-Q: Mihai, Florin, Anya si instrumentistii lor. Episoadele arata si secvente din spectacolele lor, dar si ceea ce se intampla in spatele scenei, pregatirile pentru concerte, picanterii din viata de zi cu zi si multe alte lucruri mai putin cunoscute de public.

Showul va fi difuzat saptamanal pe Hi-Q TV (http://www.hi-q.ro), televiziunea lor online si pe Trilulilu.ro (http://www.trilulilu.ro) - cel mai popular site de continut video din Romania, cu peste 60 de milioane de vizionari lunar. "A fost ideea fanilor sa lansam acest serial: ei isi doreau sa afle mai multe despre activitatea noastra, in special despre ce se intampla intre concerte si aparitiile publice", a declarat Florin Grozea.

Trupa a lansat pana in prezent pe piata 7 albume si 17 videoclipuri. Cel mai nou single Hi-Q se numeste "Asa-s Prietenii" si a fost lansat recent pe posturile de specialitate.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 28 august 2008, 13:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri