Stiri

Horia Moculescu a spart Valahia

Horia Moculescu a spart Valahia

Dar daca presa a acreditat ideea unor conflicte intre cei doi baieti, Mihai a tinut sa clarifice situatia. El spune ca principalul motiv pentru care s-au despartit l-a constituit monotonia care intervenise in viata lor artistica si care nu ar fi putut fi inlaturata doar prin schimbarea look-ului sau a stilului muzical. Dovada a prieteniei dintre el si Dorin a fost insa faptul ca in noaptea de Revelion s-au distrat impreuna mai bine ca niciodata, dupa ce s-a terminat spectacolul de la Sibiu, unde au cintat.

Totusi, el nu dezminte ca lucreaza de aproape un an la un proiect solo, dorind sa promoveze si pe piata din Romania muzica pop-R&B si in special stilul lui Sean Paul, al carui fan declarat este. Drept urmare, Mihai si-a format deja o trupa de dans, compusa din patru fete, cu care urmeza sa debuteze la concursul 'Eurovision'. Chiar daca au fost multi cei care l-au indemnat de-a lungul timpului sa-si valorifice calitatile vocale, cintind singur, se pare ca cel care a avut cuvintul cel mai greu de spus a fost compozitorul Horia Moculescu.

Asa ca inceputul de an il gaseste pe Mihai batind la usile caselor de discuri, el dorind sa incheie un contract care sa-i asigure o promovare mai buna decit cea pe care a avut-o Valahia. In ceea ce-l priveste pe Dorin, el nu a putut fi contactat, pentru a afla de intentiile sale de viitor.

Sursa: intercont.ro: Revista VIP Autor: Anonymous, postat miercuri, 07 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri