Stiri

Huidu & Gainusa: 'Suntem carcotasi din nastere!'

Huidu & Gainusa: 'Suntem carcotasi din nastere!'

Desi putini ar fi crezut, Serban Huidu si Mihai Gainusa au reusit sa devina celebri prin... carcoteli. "Suntem carcotasi din nastere!" - recunoaste Gainusa, care i s-a alaurat lui Huidu la pupitrul "Cronicii Carcotasilor" in urma cu cinci ani. Intre timp, experienta a inceput sa-si spuna cuvantul, iar cei doi se afla la aceasta ora in topul realizatorilor de emisiuni de umor.

Chiar saptamana trecuta, Huidu & Gainusa si-au trecut in palmares si Premiul APTR pentru "cea mai buna emisiune de divertisment" care a revenit anul acesta "Cronicii Carcotasilor" de la Prima tv. Carcotelilor televizate li se adauga insa cele radiofonice pe care cei doi le presteaza dimineata la Kiss fm.

- Cati ani de carcoteli aveti in carca?

- Avem cinci ani de carcoteli "profesioniste" impreuna. Dar suntem probabil carcotasi din nastere, deci decenii bune de barfe, impunsaturi si comentarii.

- Cum va explicati succesul si longevitatea emisiunii voastre - "Cronica Carcotasilor"?

- Oricarui telespectator ii place sa vada ca "intangibilii" politicieni, "perfectele" prezentatoare, "rujatele" vedete sunt de fapt fiinte cu doua maini, doua picioare si, uneori, creier. La fel cum a patit statuia lui Saddam la Bagdad, "Cronica Carcotasilor" reuseste sa coboare de pe piedestal personaje in dulcele stil autohton cunoscut drept: "Arde-l peste bot"! Uneori, ne mai scapam una si noua, cand meritam.

- Emisiunea v-a adus de-a lungul timpului prieteni, dar si foarte multi dusmani. Care au fost vedetele care au reactionat cel mai violent la intepaturile voastre?

- La inceput au fost croitorii sau, cum isi spun ei, "creatori de moda". Au urmat unii politicieni, care au sesizat ulterior ca si publicitatea negativa e publicitate, iar in ultimul timp, cele mai ofuscate sunt nulitatile umflate cu pompa celebritatii si asa-numitii "psiho-pupu", persoane cutremurate cu ceva la cap, razboinici cu cacareze de oaie in loc de circumvolutiuni sau pseudointelectuali cu svastici la cerebel!

- De-a lungul vremii, ati tot avut probleme cu bebelusele. Va ganditi sa le mai schimbati?

- Deocamdata nu. Depinde de ele.

- Am inteles ca va faceti vinovati de botezul Andreei Marin in radio. Cum de v-a venit ideea?

- Imi pare rau, n-a fost ideea mea (n.r. - Gainusa). Tinand cont ca lucram in acelasi spatiu, eu as fi propus sa vina si cu dansatoarele de la "Stupize-Stupize".

- Pe cand debutul vostru la... "Stupize"?!

- Doamne fereste! Ar insemna s-o aduca pe sora mea din America si ea nu-i nebuna sa vina inapoi! Mai bine ne ducem noi la "Stupizele" lui Oprah.

- Cand intrati in vacanta cu emisiunea si ce puneti la cale pentru sezonul estival? Aveti de gand sa "evadati" la mare sau plecati pe afara cu familiile?

- Mai avem doua saptamani la televizor si una la radio. Surprinzator, ne facem vacanta impreuna, in Grecia, deoarece e mai ieftin decat la Mamaia lui Mazare! Cu banii economisiti la bariera ne putem si noi gandi la un yacht, cum are strangatorul primar al litoralului!

Sursa: curentul Autor: Anonymous, postat marti, 14 iunie 2005, 09:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri