Stiri

Ilinca Vandici, actrita de telenovela

Ilinca Vandici, actrita de telenovela

Ilinca Vandici este pregatita sa faca pasul urmator in cariera: vedeta vrea sa joace in telenovele. Din pacate, blonda inca nu a primit nicio oferta, informeaza Libertatea.

Prezentatoarea a cochetat cu actoria inca din scoala, cand a jucat in cateva piese de teatru. "Am avut sansa sa interpretez cateva roluri cand eram in clasele primare, la Oradea. Mi-a placut foarte mult cand am jucat rolul pedagogului din piese lui I.L. Caragiale, 'Un pedagog de scoala noua". Acum mi-ar placea sa joc intr-o telenovela sau intr-un film. Nu as avea preferinte in cea ce priveste rolurile, as putea interpreta la de bine un personaj pozitiv sau unul negativ. Din pacate, nu am primit nicio oferta", a marturisit Ilinca.

Blondina se gandeste si la o cariera in muzica. "Am luat legatura cu Marius Moga, care, dupa ce m-a ascultat, mi-a spus ca am voce, dar ca ar trebui sa mai iau cateva cursuri de canto. M-am conformat si am fost la Zoe Alecu, unde am urmat cateva cursuri. Acum mi-ar placea sa cant pop sau R&B", mai spune ea.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat luni, 01 octombrie 2007, 20:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri