Stiri

Imagini video de la filmarile clipului My Chick Bad' Remix a lui Ludacris

Imagini video de la filmarile clipului My Chick Bad' Remix a lui Ludacris

Fragmentele care au ajuns la noi surpind pasaje in care Nicki Minaj, Trina, Eve si Diamond filmeaza fiecare bucatiile proprii. La un moment dat il putem vedea si pe Ludacris care ii explica lui Trina exact ce miscari trebuie sa faca in urmatoarea secventa din My Chick Bad Remix


Eve a declarat ca se bucura de faptul ca Ludacris a venit cu acest proiect spunand ca Acesta ar putea fi o alta miscare a femeilor puternice.

Clipul e regizat de TAJ cel care a lucrat si la varianta originala a piesei. Ludacris a afirmat Nu au mai fost atatea femei, in acelasi cantec sau acelasi clip de... numai stiu cand, asa ca facem istrorie si e un sentiment extrem de placut.

Atat originalul, cat si versiunea remixata a piesei My Chick bad fac parte din cel de-al saptelea album al lui Ludacriss Battle of the Sexes. Albumul pe care mai apar Flo Rida, Monica, Gucci Mane si Ne-Yo a fost pe primul loc in Billboard Hot 200 fiind primul album de rap care reuseste aceasta performanta din octombrie 2009 atunci cand  Jay-Z cu The Blueprint 3 atinsesera aceasta pozitie.

My Chick Bad Remix Video(BTS) from DTP TV on Vimeo.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 24 martie 2010, 15:09

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri