Stiri

In Aniela vine Revelionul

In Aniela vine Revelionul

Personajele din serialul de epoca “Aniela” intampina Noul An cu petreceri fastuase, muzica si dansuri de epoca, in episodul de miercuri, 17 februarie, de la ora 20.30, ACASA.

La resedinta familiei Laptaru se tine o petrecere cu fast si invitati de seama iar la carciuma lui Chivu e veselie mare. O seara cu declaratii de iubire, clipe de fericire, dar si vesti pline de tristete sunt doar cateva dintre momentele emotionale prin care trec in noaptea dintre ani, personajele din serialul de epoca “Aniela”.

Familia Laptaru ii are invitati pe Ducesa (Elvira Deatcu), Printul Mihail (Emil Mandanac) si Serafim (Marian Ralea), pe care coana Chiva (Stela Popescu) ii intretine cu cantece de sarbatoare.

“Mitica de abia asteapta un motiv de petrecere, el gaseste o bucurie in toate lucrurile simple, ii place sa petreaca mai ales cu cei apropiati. E un om care se implica in iubire mai mult decat o face un om lucid si cu capul pe umeri.

El vede iubirea in alb si negru”, povesteste Ioan Isaiu. La carciuma, Chivu (Catalin Catoiu) s-a organizat din timp pentru petrecerea din noaptea de Anul Nou cu muzica, mancare romaneasca si bautura din belsug. Mimi (Loredana) intretine atmosfera iar printre petrecareti sunt Haralamb (Florin Zamfirescu) si distinsele fete de la Institut. Tot in episodul de miercuri, 17 februarie, telespectatorii vor afla ce marturisiri ii face Printul Mihail tatalui sau in privinta Polixeniei (Diana Dumitrescu), cum sarbatoresc Niculina (Sabina Posea) si Stere (Bogdan Albulescu) Revelionul la carcera, ce se intampla intre Lulu Sacioreanu (Alina Chivulescu) si Tamino (Adrian Stefan), dar si ce momente dramatice se petrec in casa Vulturesco. Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca ACASA, pe 17 februarie, de la 20.30, cum sarbatoresc personajele din “Aniela” trecerea in Noul An, intr-o lume desprinsa de la inceputul secolului XX.

Sursa: Acasa TV Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 16 februarie 2010, 17:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri