Stiri

In vacanta de iarna, Alina Chivulescu si fiul ei, Michael, s-au intalnit cu Mos Craciun la Disneyland!

In vacanta de iarna, Alina Chivulescu si fiul ei, Michael, s-au intalnit cu Mos Craciun la Disneyland!

Alina Chivulescu, interpreta lui Lulu Sacioreanu in “Aniela”, primul serial romanesc de epoca ce va reveni in curand, ACASA, si fiul ei, Michael, au petrecut o vacanta de poveste in lumea fascinanta a personajelor din desene animate de la Disneyland. Pentru cei doi nu este prima vizita in celebrul parc de distractii, dar este cu siguranta una de neuitat. In vacanta de iarna, Alina Chivulescu si fiul ei, Michael, s-au intalnit cu Mos Craciun la Disneyland!

“Am ales ca in acest an, in vacanta, sa mergem tot la Disneyland si nu am regretat. Am fost acolo chiar de Craciun, am prins parada luminilor iar pentru Michael a fost un moment deosebit pentru ca Mosul l-a gasit chiar si la mare distanta de casa. In seara de Ajun s-a culcat putin suparat fiindca era convins ca Mosul va veni la Bucuresti si nu-l va gasi acasa dar dimineata a avut parte de o mega-surpriza.

Sub pat Mos Craciun ii lasase un portofel cu bani asa ca ne-am oprit in primul magazin din Disneyland de unde si-a cumparat o nava din Star Trek. Am stat 4 zile in parcul de distractii unde, pentru ca Mika a crescut, am putut sa vedem lucruri pe care nu le-am vazut in trecut. Cel mai mult i-a placut intr-un carusel care se numea “Calatoria lui Nemo”. Pe cat era el de fericit pe eram eu de speriata”, isi aminteste amuzata actrita. Desi afara era foarte frig Alina si Mika si-au continuat vacanta de sarbatori la Paris. “Am stat 5 zile la Paris cu un plan de vizita pus la punct dinainte. In fiecare zi am vazut alt loc iar Mika a fost incintat sa vada Muzeul Stiintei, Castelul Evului Mediu si Muzeul Magiei. Aici un magician ne-a fost ghid iar Mika i-a spus ca este venit din “Aniela” pentru ca acesta purta haine de la 1900”, spune actrita.

Desi vacanta Alinei Chivulescu si a fiului ei nu a inceput cu dreptul cei doi au petrecut clipe minunate impreuna in lumea copilariei si in orasul luminilor. “La plecare, din cauza conditiilor meteo un zbor de 3 ore pana la Paris s-a transformat intr-unul de nici mai mult nici mai putin de 31 de ore. De pe Otopeni am decolat cu mare intirziere, am aterizat in Germania, la Sttutgart unde am si ramas o noapte pentru ca nu ateriza nimic in Paris. Am inceput cu stingul dar in final am avut o vacanta absolut minunata in doi. La plecare din Paris Mika chiar mi-a reprosat ca plecam prea repede, el ar fi vrut sa mai stea”, spune Alina. Actrita Alina Chivulescu poate fi urmarita in “Aniela”, primul serial romanesc de epoca, in rolul vaduvei Lulu Sacioreanu, o femeie indragostita de Zeno Vulturesco (Razvan Fodor).

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 07 ianuarie 2010, 19:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri