Stiri

Infruntarea monstrilor: Manson si Alice Cooper

Infruntarea monstrilor: Manson si Alice Cooper

Anuntat de anul trecut ca unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din 2007, festivalul B'Estival, care va avea loc la Bucuresti, intre 29 iunie si 1 iulie, are confirmate, pana acum, patru nume mari ale scenei internationale: Marylin Manson, Reamonn, Faithless si Alice Cooper.

Organizatorii, Emag!c Entertainment, au precizat ca in curand vor fi fi anuntati alti artisti internationali care vor participa la eveniment, dar si artistii romani care vor urca pe scena festivalului. Organizat dupa modelul "fratilor mai mari" Sziget si Exit, B'Estival este primul festival din Romania de o asemenea amploare. B'Estival se va desfasura intr-o zona special amenajata la Romexpo, unde vor fi amplasate mai multe scene.

Initial, evenimentul era programat sa se desfasoare pe parcursul a doua zile, insa organizatorii au prelungit durata evenimentului la trei zile. In perioada de precomenzi, biletele vor costa 60 de lei pentru prima zi (29 iunie), 75 de lei pentru a doua si a treia zi (30 iunie si 1 iulie), iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 de lei. Pe site-ul www.myticket.ro s-au pus in vanzare abonamentele pentru cele trei zile de festival, precum si biletele VIP, la pretul de 300 de lei pe zi.

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat marti, 20 februarie 2007, 11:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri