Stiri

INNA a lansat noua piesa: Club Rocker

INNA a lansat noua piesa: Club Rocker

 

In cursul acestei nopti a aparut noua piesa semnata INNA. Este vorba de Club Rocker, al doilea single lansat de pe albumul I Am The Club Rocker, o piesa asteptata de ceva vreme de fanii de pretutindeni.

Materialul a beneficiat de interesanta campanie de promovare online. Ati putut ascultam mai demult un teaser iar in urma cu cateva zile au aparut si poze de la filmarile videoclipului regizat de Alex Herron (cel care s-a ocupat si de Sun is up).

Despre piesa Inna a spus: Consider ca aceasta usoara schimbare de stil este un pas inainte, o noua etapa in cariera mea. Mie imi place foarte mult piesa si sper ca si voua. Astept cu nerabdare urmatoarele concerte ca sa pot striga alaturi de fanii mei: I am the club rocker!

Play&Win au dat si eu o declaratie, parka pentru a preintampina anumite comenarii: Club Rocker face parte din categoria pieselor care te indeamna la dans si distractie. In structura piesei am ales sa folosim un sample dintr-un catalog renumit, “Future Club Sounds”. Speram ca in combinatie cu restul compozitiei sa fie un succes.

Asa cum v-am obisnuit, nu ne lansam in aprecieri, va oferim piesa si va lasam sa va formati propriile pareri. 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 30 mai 2011, 12:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri