Stiri

Intaiul site mov al tarii

Intaiul site mov al tarii

Intrebare de 10 puncte,care este intaiul site mov al tarii?

Raspuns corect: Site-ul Ministerului de Finante.

Andrei Gheorghe a socat putin lumea dupa ce a decis ca site-ul institutiei la care lucreaza, ar arata mai bine daca ar avea culoarea mov. Si pentru ca este purtator de cuvant, si-a permis sa ordone graficienilor o recosmetizare a site-ului.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a fost prima explicatie a lui Andrei Gheorghe, purtatorul de cuvant al ministerului, potrivit "Gandul".

"Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acestei culori (pentru site-ul Ministerului Finantelor -n.r.), exista o logica a dinamicii cromatice. Imi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poate peste un an vom avea o alta culoare", a spus Gheorghe, adaugand ca, dupa parerea lui, site-ul este acum "mult mai accesibil".

Schimbarea în violet a paginii web a institutiei publice este un lucru normal, considera purtatorul de cuvant: "Ajungi sa faci ceva normal, dar stii sigur ca acest normal va fi interpretat ca ceva malign…"

Sursa: Gandul.info Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 26 februarie 2010, 15:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri