Stiri

Interviu Bitza

Interviu Bitza

Echipa Monden.info i-a luat un interviu lui Bitza. Va invitam sa cititi ce noutati are artistul.

  • De unde ti-a venit ideea unui remake a unei piesei mai vechi Holograf?

“Pai in primul rand de la piesa originala a celor de la Holograf pe care am ascultat-o de multe ori si… am prins si revolutia cu ea, ca trebuia sa stam in casa sa nu ne impuste aia, ceea ce m-a pus in situatia sa o ascult de foarte multe ori si dincolo de faptul ca am ascultat-o de multe ori, chiar mi-a placut. Mi se pare o idee potrivita sa iei muzica veche si sa ii dai un sound nou de 2009/2010.”

  • Pe “Goana dupa fericire” ai o colaborare cu B-Real de la Cypress Hill. Cum ati ajuns sa colaborati, cum v-ati intersectat?

“Intersectat e mult spus, pentru ca aceasta colaborare a facilitat-o Double L care e un tovaras foarte bun de al meu, e un producator de origine romana care lucreaza in Germania si a lucrat si prin state… a colaborat de foarte multe ori si cu B-Real si in general cu foarte multa lume de afara. Am vorbit cu el, m-a pus in legatura cu oamenii, le-am trimis negativul, le-a placut, au tras, am tras si eu, am mixat, am masterizat, le-a placut si si-au dat acordul final pentru videoclip, pe care sper sa-l filmez cat mai repede ca…”

  • Aha…deci o sa fie si clip?!

“E foarte mare probabilitate, din punctul meu de vedere trebuie sa fie clip, doar sa nu se intample ceva, ca in Romania mereu se intampla cate ceva … e vorbit cu oamenii, e in regula, le-a placut, si-au dat acordul… repet,  suntem in Romania si sa nu se intample ceva… sa nu mearga ceva… nici nu vreau sa cobesc sa-mi bag p%#$@… laughing

  • Piesa e trasa separata, da? Tu aici, el acolo…

“Da…eu am tras in Baneasa, iar el a tras in L.A… suna ciudat eu in Baneasa, el in L.A.”

  • Alti artisti de afara cu care ai vrea sa colaborezi?

“Sunt multi frate! In topul listei ar fi Method Man. Method si cu B-Real din punctul meu de vedere sunt… mai mult decat taticii, sunt bunicii si strabunicii hip-hop – ului! Adica au revolutionat tot la nivel global.”

  • “Sufletul Orasului” a fost un album mai “dark” mai “incarcat”. Cum va fi “Goana dupa fericire”?

“Cred ca “Goana dupa fericire” se apropie foarte mult de “Sevraj”. Daca “Sufletul orasului” s-a apropiat mai mult de “Sinuciderea unui inger”, ca atmosfera, ca si subiecte tratate, “Goana dupa fericire” se apropie foarte mult de “Sevraj”.

De exemplu “Numele tau” imi aminteste de “Vorbeste vinul”, aia cu B-Real ma duce un pic spre Tataee, bine la alta scara evident, ca au mai trecut anii si am mai crescut,  dar e mai muzical, am mult mai putine bucati de rap 100% si am mai multe bucati de cantat pe rap, respectiv urban soul cu care cochetez si care mi se pare foarte potrivit ca mod de a interpreta in 2010.”

  • Zi-ne ceva de la filmarile clipului piesei “Numele tau”. Peripetii, povestea clipului, situatii mai dubioase, mai interesante big grin.

“Frate…primul lucru pe care-l am in cap cand vine vorba de clipul asta e frigul pe care l-am indurat!!! Clipul s-a filmat undeva in jur de 20 decembrie si initial trebuia sa filmam in niste platouri pe langa Bucuresti, care au devenit impracticabile pentru ca a venit ninsoarea… si a trebuit sa mutam totul in doua zile. Crede-ma ca nu e putin lucru sa trebuiasca sa construim camera aia pe care am demolat-o si tot asa… si un cuvant definitoriu: A FOST FOARTE FRIG!…si-am muncit vreo 20 de ore…”

  • Frig si multa munca

“Si…SI MULT FRIG FRATE! Munca nu a fost atata, la “Vicii” am stat vreo 22 de ore, la “Urmatorul pas” tot asa vreo 20, c’mon…nu e vorba de munca, dar am ramas marcat de frig frate! FOARTE, FOARTE FRIG, nu stiu cum…”

 

CITESTE INTERVIU INTEGRAL PE MONDEN.INFO

Sursa: Monden.info Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 29 ianuarie 2010, 15:11
Tags: bitza

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri