Stiri

Interviu monden.info cu Deepcentral

Interviu monden.info cu Deepcentral

Deepcentral e unul din numele care revin cu obstinatie in topurile romanesti din ultima vreme. Probabil ca multi dintre voi stiu cate ceva despre Doru si George, va oferim acum ocazia sa aflati mai multe prin intermediul amplului interviu realizat de monden.info:

Proiectul Deepcentral exista din mai 2005. Asa cum imi spunea George, pe vremea aia, house ascultai in cateva cluburi din Bucuresti si in alte cateva din tara. Era considerata muzica underground. Intre timp, au aparut sute de alte proiecte similare. Deepcentral a reusit sa ramana in top si se pare ca intentioneaza sa ramana mult timp acolo.

Monden.info: Salutare! Ce-ati facut in vara care tocmai a trecut?
George: Am cantat, am batut tara-n lung si-n lat. Am fost si prin Europa, pe scurt, am avut treaba. Am avut foarte putine zile de vacanta. Am reusit sa prindem cate 2-3, 2-3, 2-1, 2-3. laughing
Doru: Am reusit sa mergem o data, dupa un concert la Curtea de Arges. Am avut doua zile libere si am urcat pana la Balea Lac. A fost o pauza bine-venita pentru ca ne-am racorit winking . In rest, studio in timpul saptamanii, iar in week-enduri concerte.

Monden.info: Tocmai ati primit o nominalizare la MTV European Music Awards 2010 pentru Best Romanian Act. V-ati asteptat la asta? Cum ati primit vestea?
Doru: Suntem tristi, se mai intampla si evenimente din acestea neprevazute!laughing
George: Ne bucuram foarte tare. Nu ne asteptam la asta. Ne-au sunat de la casa de discuri, Universal Music Romania si ne-au anuntat.

Monden.info: Care a fost primul lucru pe care l-ati facut dupa ce ati aflat de nominalizare?
Doru: Unul dintre primii pasi pe care i-am facut a fost sa intrebam cine mai e nominalizat. Ne-am verificat concurenta laughing . Ne-am bucurat sa auzim ca sunt nume mari si de pe piata de aici si de pe piata de dincolo.
George: Tu ne-ai votat?
Edi (Monden.info): Nu.
George: Ai acum ocazia.
(Am intrat pe ema.mtv.ro si am votat Deepcentral la EMA 2010 laughing ). Intre timp a fost anuntat faptul ca Inna a castigat premiul.

Monden.info: De curand ati lansat videoclipul Music makes me free. Ce ne puteti spune despre el?
George: Noi suntem multumiti de ce a iesit. L-am facut in Budapesta cu o echipa de acolo (Pixel Film) si figuratia tot de acolo, doar noi nu eram de acolo.

Monden.info: De ce nu ati filmat in Romania?
Doru: Pentru ca am vrut altceva. Asta nu inseamna ca in Romania nu am fi gasit o echipa cu care sa facem un clip reusit. Insa am vrut altceva.

Monden.info: Ce parere aveti de reactiile fanilor la acest clip?
Doru: Am primit reactii foarte bune, oamenilor le place. In ce priveste partea vizuala, gusturile se discuta sau nu se discuta.


continuarea AICI

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 21 octombrie 2010, 15:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri