Stiri

Ion Iliescu isi sarbatoreste ziua de nastere in avans

Ion Iliescu isi sarbatoreste ziua de nastere in avans

In fiecare an ziua presedintelui Ion Iliescu este serbata de foarte multa lume. De la colegi de partid, la prieteni sau oameni simpli de pe strada, toti veneau sa-i ureze de santate si longevitate.

Ion Ilescu este nascut pe 3 martie, deci maine ar trebui sa dea o petrecere la sediul cabinetului sau, dar cum maine trebuie sa se pregateasca pentru o conferinta la care va participa, tocmai in indepartatul Paris, Ion Ilescu a decis sa-si invite apropiatii astazi.

Victor Ponta i-a daruti o carte despre Istoria Partidului Socialist Spaniol.

"Acum doua saptamani, cand am hotarat sa candidez (la presedintia PSD - n.r.) domnul Iliescu mi-a vorbit despre istoria Partidului Socialist Spaniol. Este o carte cu Felipe Gonzales si Jose Zapatero, vreau sa-i arat ca i-am studiat foarte serios si sper sa avem si in Romania acelasi succes pe care l-a avut Partidul Socialist Spaniol", a spus Ponta, inainte de a merge la biroul lui Iliescu.

Cand era tanar isi dorea sa prinda anul 2000, acum ca a prins chiar 2010 Ion Ilescu isi doreste ca lucrurile sa vina de la sine, dar macar sanatatea mentala sa fie la loc de cinste.

 

La multi ani, in anvas domnule Presedinte!

Foto:mediafax

Sursa: Mediafax Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 02 martie 2010, 12:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri