Stiri

Istoria parfumului

Istoria parfumului

Pe 24 aprilie, Fundatia Calea Victoriei va invita la un eveniment inedit despre evolutia celui mai subtil accesoriu – parfumul.

Evenimentul va avea loc la Palatul Suter / Carol Parc Hotel, un hotel boutique de 5 stele, in decorul elegant si sofisticat al unui salon de secol XIX si va fi prezentat de Mihai Cosmatchi.

Parfumul este folosit de mii de ani, insa in ultimul secol el a devenit un accesoriu de moda obligatoriu si o sursa de profit semnificativa.

Laboratoare chimice si birourile de marketing se straduie permanent sa elaboreze succese planetare, insa parfumurile care au intrat in legenda au fost lansate din pasiune, in anii 70-80.

La acest eveniment veti descoperi care sunt aspectele ecomonice implicate in lansarea parfumurilor si felul in care ele completeaza imaginea unui creator de moda.

Atmosfera unei epoci este strins legata de parfumuri celebre, produse si astazi, semnate Guerlain, Chanel, Nina Ricci, Yves Saint Laurent sau Dior.

Pentru cei in cautare de originalitate, vor fi prezentate creatii de nisa si parfumuri individualizate.

Participantii se vor putea bucura de “mirosul” unor parfumuri clasice, care continua o traditie din sec XVII – Florascent Parfumeur.


Sursa: www.goingout.ro Autor: Florence, postat luni, 19 aprilie 2010, 21:50

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri