Stiri

Iubitul secret al Deliei

Iubitul secret al Deliei

O data cu despartirea - pe plan profesional - de Nic, in viata Deliei Matache mai toate lucrurile au inceput sa se schimbe. In bine, zice ea. A 'scapat' de fostul prieten, Bogdan Dragoi, apoi si-a cautat unul mai pe masura... talentului sau. Desi relatia durase mai bine de un an, Delia n-a plans prea mult la despartire. Dupa doar doua luni, era deja iubita oficiala a omului de afaceri Florin Moldoveanu.

Prieten bun, dar si asociat la clubul Bonsai, cu creatorul Catalin Botezatu, noul iubit se incadreaza, cat se poate de bine, in noul stil de viata - high life - ales de Delia.

Prima schimbare a fost casa de discuri. De la Cat Music, unde activa impreuna cu Nic, Delia a plecat la Space Music, casa de discuri a lui Nicu Gheara. Cosmopolitul om de afaceri este prieten cu Catalin Botezatu si, implicit si cu asociatul acestuia, Florin Moldoveanu. Iar unii spun ca de aici ar fi inceput povestea de dragoste. Chiar daca relatia Deliei cu Florin nu a depasit anul, cei doi s-au mutat deja impreuna. Cu toate acestea, el nu vrea sa apara in paginile ziarelor alaturi de frumoasa Delia, sustinand ca 'ea este vedeta, nu eu'. Dar nici nu se fereste de ochii lumii si o insoteste peste tot, in turneele pe care ea le sustine atat in tara, cat si in strainatate, la Monte Carlo sau Cannes.

Gurile rele spun ca Florin este cel care-i si finanteaza fetei aceste 'iesiri'. Mai ales ca afacerile cu fier vechi ii merg de minune! Zvonuri referitoare la o eventuala oficializare a relatiei lor au inceput sa circule dupa ce s-a aflat ca Delia va canta la Buzau, orasul natal a lui Florin. Si asta chiar in jurul sarbatorilor de iarna, pe care amorezii le vor petrece impreuna.

Desi are doar 21 de ani, Delia nu duce lipsa de experinta in amor. Din 1999, de cand s-a infiintat trupa N&D, frumusica blondina a fost tinta barfelor. La vremea aceea, era indragostita de un constantean, pe care l-a uitat o data cu primul hit. A urmat Bogdan Dragoi, director al agentiei Eurolines, iar acum, Florin. Oare, dupa ce eforturile de promovare in strainatate vor da roade, cine va urma? Cantareata a fost vazuta, de la o vreme, la volanul unui Jeep nou-nout. Unii spun ca l-a primit cadou de la Florin, desi ea neaga. Diva sustine ca ar conduce o alta masina si ca n-are nimic in comun cu Jeepul in care a fost vazuta.

Sursa: intercont.ro: Ziarul Autor: Anonymous, postat luni, 15 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri