Stiri

Iulia Vantur a pozat sexy pentru ProMotor

Iulia Vantur a pozat sexy pentru ProMotor

Iulia Vantur a acceptat o provocare interesanta din partea echipei ProMotor. Ea a pozat intr-un costum extrem de sumar, printre nameti, la zero grade, pentru numarul din martie al revistei. Pictorialul s-a realizat la cabana Susai, iar in ciuda contextului in care a pozat, Iulia a fost singura care s-a intors sanatoasa de pe munte. Ea a fost extrem de relaxata si a vorbit continuu.

Vedeta PRO TV a povestit ca are sofatul in sange si ca pasiunea pentru condus i-a fost inoculata de tatal ei, care o lua in brate la volan si o invata sa schimbe vitezele. Intre timp, a crescut si a trecut la masini mai serioase - un Chevrolet Captiva pe care l-a botezat de la prima intalnire "Black Flipper" si pe care nici Moga nu l-a condus inca, desi au trecut cateva luni de cand Iulia a intrat in posesia lui. Si asta, in ciuda faptului ca blonda a invatat sa conduca masini mari folosindu-se de SUV-ul iubitului ei. "Marius chiar m-a laudat pentru alegerea mea. Si el este adept al masinilor supradimensionate.

Un singur lucru i-a picat rau. Are o superstitie,nu-i plac masinile negre, are impresia ca te duc pe ultimul drum", povesteste Iulia.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat luni, 03 martie 2008, 19:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri