Stiri

Jamie Foxx schimba femeile ca pe masini

Jamie Foxx schimba femeile ca pe masini

Actorul Jamie Foxx, considerat favorit la categoria cel mai bun actor a Premiilor Oscar, ce vor fi decernate duminica, a declarat intr-un interviu ca schimba femeile ca pe masini. Foxx, in virsta de 27 de ani, isi explica analogia: "Eu vad lucrurile in felul urmator: femeile si relatiile sint precum masinile. Iti cumperi o masina nou-nouta, o conduci citiva ani, pe urma vezi alta masina, un model mai modern si iti spui ca trebuie neaparat sa-l schimbi pe cel pe care il ai cu cel nou".

Actorul declara insa ca este in cautarea femeii vietii sale, pe care o compara cu o masina clasica. "Ceea ce vrei cu adevarat este o masina clasica. Un Chevy '57 pe care sa-l pastrezi pina la sfirsitul vietii", explica el. Foxx spune ca si-a dezvoltat o adevarata arta a seductiei si a invatat cite ceva de la Hugh Hefner. "In meseria asta, relatiile se termina putin mai repede. Tentatia e mult mai mare", explica el.

Jamie, al carui nume real este Eric Bishop, a recunoscut ca i s-a intimplat sa fie in acelasi pat cu cinci femei, dar ca n-a facut altceva decit sa se uite la televizor in compania lor. Foxx are doua nominalizari la editia din acest an a Oscarurilor, pentru rol principal in "Ray" si pentru rol secundar in "Collateral".

Sursa: europaFM Autor: Anonymous, postat miercuri, 23 februarie 2005, 10:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri