Stiri

Jay-Z e deranjat de remake-ul „We are the World”

Jay-Z e deranjat de remake-ul „We are the World”

Rapperul american consideră că ideea unui remake al melodiei „We are the World” nu a fost una foarte bună. E drept, comentariile sunt acum tardive şi mai mult pentru presă, deoarece clipul a fost deja prezentat oficial în cadrul deschiderii Olimpiadei de Iarnă de la Vancouver.

 

We are the World 25 for Haiti este un mod de marca 25 de ani de la lansarea hitului, atunci când Michael Jackson şi Lionel Ritchie l-au scris în scopul strângerii de fonduri pentru ţările sărace din Africa, urmărind fireşte şi strângerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti.

 

We are the World 25 a reunit, în acelaşi studio ca şi acum un sfert de secol, mai mult de 80 de actori şi muzicieni, de la Janet Jackson, Wycleaf Jean, Barbara Streisand, Enrique Iglesias, Celine Dion la Toni Braxton sau Miley Cyrus.

 

Cu toate că nimeni nu contestă scopul nobil al acestei noi înregistrări, există voci care consideră iniţiativa cel puţin deplasată. Jay-Z, pentru că cu el am început spune despre această idee că  îmi place, şi înţeleg scopul ei şi e fantastic. Dar pentru mine, 'We Are The World' e ca si 'Thriller', nu vreau să aud un remake,"

 

O parte a criticii îl aprobă pe Jay-Z considerând că noua versiune este extrem de forţată şi că nume ca Justin Bieber, Miley Cyrus sau Lil Wayne nu prea au cum să se ridice la nivelul celor care au participat la înregistrări în 1985.

 

În ceea ce priveşte modul în care a fost primită piesa de public... cred că e suficient să spun că din 12 februarie până acum unul din clipurile cântecului de pe youtube a fost accesat de 7,5 milioane de vizitatori şi a strâns nu mai puţin de 75 de mii de comentarii.

 

Valoroasă sau nu, îndreptăţindu-i poate pe cei mai conservatori să comenteze cu privire la unele din pseudo-vedetele invitate, We are the World 25 poate fi considerat un proiect media reuşit prin impactul de necontestat pe care l-a avut, păcat că nu a reuşit şi ca proiect muzical.  

 

Sursa: www.mtv.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 17 februarie 2010, 10:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri