Stiri

Jenny Bergen - Gotta Go (audio premiera)

Jenny Bergen - Gotta Go (audio premiera)

Daca baietii de la Ace of Base isi continua activitatea alturi de doua noi figuri feminine, mai tinere, Jenny Berggren fosta lor solista isi vede si ea de treaba. Va prezentam astazi videoclipul pentru cel de-al doilea single.

Gotta Go va fi lansat oficial pe 15 septembrie si posibil sa aiba un uscces mai mare decat prima ei incercare Here I am, care a ajuns pe locul 14 in topurile suedeze. Albumul care se intituleaza My Story va fi lansat pe 13 octombrie.  

Jenny si sora ei Linn au fost solistele trupei Ace of Base pana in 2007. Jenny a scris de curand despre aceasta perioada pe facebook.com

Ace of Base a implinit 20 de ani pe 4 august. A fost o perioada de neuitat, va multumesc baieti. Veti ramane pentru totdeauna in inima mea. Nu am cuvinte sa imi exprim recunostinta pe care vi-o port. Ma rog Celui care imi da putere sa fie aproape de noi toti. Sa me ajute sa ne bucuram de fiecare moment... sa traim si sa avem inima usoara. Aceasta e cea mai mare dorinta a mea pentru voi, Va multumesc ca ati fost intotdeauna aici. Va iubesc.
 

Sursa: SwedishStereo via youtube Autor: Daimon, postat luni, 30 august 2010, 12:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri