Stiri

Jerry Seinfeld pregateste un documentar

Jerry Seinfeld pregateste un documentar

Jerry Seinfeld si Chris Rock, prieteni vechi de pe vremea cind nici unul dintre ei nu era faimos, s-au gindit ca lumea nu stie destule despre meseria lor. Astfel, ei au venit cu ideea de a face un documentar despre stand-up comedy. Cei doi aveau mai de mult in proiect o astfel de productie, insa vietile profesionale extrem de ocupate ale fiecaruia i-au indepartat de punerea sa in practica. Reuniti recent la funeraliile unui prieten comun, Rodney Dangerfield, un "greu" al acestui gen de comedie, Rock si Seinfeld au aprofundat proiectul si se gindesc cu seriozitate sa il "plaseze" celor de la HBO.

Documentarul, creat pe mai multe parti, ar urma sa se bazeze in primul rind pe impresionanta arhiva a postului, ce cuprinde mii de ore de stand-up comedy. In Romania stand-up comedy (comedie din picioare) a patruns o data cu serialul "Seinfeld", fiind partile de serial in care Jerry, personajul principal, face bancuri pe seama unor situatii total obisnuite sau pe seama unor personaje din viata noastra de zi cu zi.

Chris Rock va deveni mai cunoscut romanilor si datorita faptului ca anul acesta prezinta ceremonia de decernare a Premiilor Oscar de pe 27 februarie.

Sursa: cotidianul.ro Autor: Anonymous, postat luni, 31 ianuarie 2005, 15:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri