Stiri

JerryCo (un proiect marca Tataee) lanseaza albumul Orice e Posibil

JerryCo (un proiect marca Tataee) lanseaza albumul Orice e Posibil

Albumul de debut al lui JerryCo, Orice E Posibil, este disponibil pentru download gratuit de cateva zile si aduce o noutate pe piata muzicala din Romania prin faptul ca proiectul a adoptat o metoda de functionare intalnita pana acum in domenii ca sportul de performanta branding.

Materialul Orice E Posibil, este cel mai nou proiect marca Tataee (B.U.G. Mafia). In prezentarea oferita fanilor se spune Esti pregatit sa razi, sa plangi, sa te gandesti la tine, sa-ti aduci aminte de ultima data cand ai iubit? Esti pregatit de un album pe care sa-l asculti de la inceput pana la sfarsit pe repeat? Esti pregatit pentru un sound inconfundabil marca Tataee? Daca vrei sa-l cunosti mai bine pe JerryCo, daca vrei sa faci parte din Jerry&Co si daca vrei albumul „Orice E Posibil”, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.jerryco.ro. Pretul?... 5 minute

Pentru ca am vorbit de branding, proiectul este sprijinit de compania Dark Dog Energy Drink care a facut practic ca ca fanii lui JerryCo sa poata descarca gratuit de pe site-ul www.jerryco.ro toate materialele audio, video si grafice postate pe parcursul anului 2010. Albumul poate fi descarcat direct de pe www.jerryco.ro ca arhiva simpla sau puteti incerca Interfata Multimedia JerryCo „Orice E Posibil”, un fisier executabil care inlocuieste coperta clasica a unui album si care va ofera acces la arhiva albumului si la alte cateva surprize exclusive.

Arhiva albumului contine cele 16 piese de pe „Orice E Posibil”, coperta oficiala simpla a albumului, textele si un info tehnic pentru fiecare din piese, o galerie foto exclusiva si link-uri catre comunitatea Jerry&Co. Albumul este disponibil pentru download in doua variante de format, .MP3 pentru Low Quality si .WAV pentru High Quality.

Noi va oferim mai jos si clipul JerryCo - Stai ! (Esti in Pericol) feat Tataee si Simona Nae


 

Sursa: www.jerryco.ro Autor: Daimon, postat luni, 12 aprilie 2010, 23:05

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri