Stiri

Jocurile Olimpice de la Vancouver s-au incheiat - GALERIE FOTO

Jocurile Olimpice de la Vancouver s-au incheiat - GALERIE FOTO

Jocurile Olimpice de la Vancouver s-au incheiat. Presedintele CIO a declarat inchisa cea de-a XXI editie a Jocurilor Olimpice de Iarna.

"Si acum, conform traditiei, proclam inchisa cea de-a XXI-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna si invit tineretul din intreaga lume sa se adune peste patru ani la Soci, pentru a celebra cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna", a declarat Rogge.

Nodar Kumaritashvili, sportivul georgian mort la antrenamentele de dinaintea deschiderii galei a fost si el omagiat si aplaudat intens de intreaga sala. Presedintele CIO  a declarat ca acesta va fi mereu tinut in inimile familiei JO.

Canadienii, gazdele din acest an au primit un mesaj de la Rogge: "Multumesc poporului canadian pentru generoasa ospitalitate, caldura si bucuria de care au dat dovada la celebrarea olimpismului", a declarat Rogge.

Primarul orasului Vancouver, Gregor Robertson, a predat drapelul olimpic omologului sau din Soci, Anatoli Pahomov, localitatea rusa ce va fi urmatoarea gazda a Jocurilor Olimpice, in 2014.

Vezi aici si alte fotografii de la jocurile Olimpice.

Foto: Mediafax

Sursa: JO Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 01 martie 2010, 14:36
Tags: jo

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri