Stiri

John Puzzle a remixat pentru Deadmau5 si Melleefresh

John Puzzle a remixat pentru Deadmau5 si Melleefresh

2009 s-a dovedit un an excelent pentru muzica lui John Puzzle. Odata cu lansarea sa pe piata muzicala autohtona cu single-ul “All About You” si colaborarea cu LLP pentru piesa “I Miss You”, John Puzzle a pus bazele unei nou parteneriat cu label-ul canadian Play Records responsabil cu lansarea lui Deadmau5 pe plan mondial.

Prin urmare John s-a alaturat unor nume ca Jesse Voorn si Per QX in calitate de remixer oficial pentru unul dintre cele mai recente release-uri de succes ale artistilor Deadmau5 si Melleefresh sub titlul de “Sex Slave”. Pentru ca remixul producatorului roman a avut deja un mare succes la echipa Play Records, acestia i-au propus o colaborare directa cu Melleefresh pentru un viitor release semnat John Puzzle.

"Aceasta colaborare cu casa de discuri canadiana si implicit cu artistii acesteia inseamna pentru mine un pas foarte important catre succesul international pe care am inceput deja sa-l urmaresc de cateva luni bune. Astept cu nerabdare sa finalizez piesa in colaborare cu Melleefresh si sper sa fie un mare hit atat pe radio cat si in cluburi. Trebuie sa recunosc ca este prima data cand produc electro-house in adevaratul sens si nu ma asteptam ca acest sub-gen sa-mi asigure o sansa la succes in strainatate. Sper eu sa fie intr-un ceas bun!", declara artistul MediaPro Music.

Remixul lui John Puzzle a fost lansat pe 14 februarie pe Beatport si poate fi ascultat pe adresele oficiale de MySpace (http://www.myspace.com/john.puzzl), Twitter (http://twitter.com/JohnPuzzle) si Facebook (http://www.facebook.com/pages/John-Puzzle/142542574716) ale artistului, dar si pe www.johnpuzzle.com.

Deadmau5 este unul dintre cei mai apreciati DJ/Produceri in lume (alaturi de Tiesto si Armin Van Buren), iar Jesse Voorn este un DJ/ Producer olandez foarte remarcat in ultima vreme pe piata muzicala internationala.

Sursa: MediaPRO Music Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 17 februarie 2010, 13:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri