Stiri

John Puzzle - So Far So Good (single nou)

John Puzzle - So Far So Good (single nou)

John Puzzle a lansat astazi noul sau single: "So Far So Good", in colaborare cu Elise.

Piesa "So Far So Good" este realizata in colaborare cu Elise si este cel mai recent single semnat John Puzzle. Despre aceasta artistul a declarat ca:

"So Far So Good este genul de piesa optimista care te incita la dans in orice moment al zilei. Nu cred ca este o piesa de sezon, ci mai degraba o piesa "de viata". Sper ca ritmul alert si vocea senzuala a Elisei sa faca parte din atmosfera ringului de dans pentru o lunga perioada incepand de acum.  Enjoy

Asculta mai jos noul single!

John Puzzle este Ionut Radu Adrian, fost component al trupei Praf in ochi. De-a lungul timpului a compus pentru mai multi artisti, printre care:  Andra, Dana Nalbaru, Adela Popescu, Anca Badiu, Cristina Spatar, Elena Gheorghe, Dj Project, Lili Sandu, Vali Barbulescu si altii. De asemenea artistul a colaborat cu Pro TV si Acasa TV pentru coloana sonora a mai multor showuri si seriale produse de trust :).

Piesa "So Far So Good" vine dupa "All About You", "I Miss You",  "Hear The Colors" si "Infidel". Daca vrei sa ii revezi pe John Puzzle si Miruna la Monden.Info Studio (acum devenit Urban Studio) o poti face aici.

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 20 iulie 2011, 10:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri