Stiri

Jojo nu e pregatita sa devina mama

Jojo nu e pregatita sa devina mama

Blonda de la Divertis, Jojo, si Teava de la VH2, Catalin Catoiu, au o relatie din vara anului trecut si nu par sa se plictiseasca de ea. Cu toate astea, nici nu dau semne ca si-ar dori sa faca urmatorul pas, la altar: "Nu ne grabim in nimic din ceea ce facem. Ne este foarte bine asa. Nu avem astfel de ganduri. Nu locuim impreuna, dar suntem aproape nedespartiti", ne-a spus Jojo. Si, daca la starea civila nu se grabesc, nici la copii nu le sta gandul.

Actrita-cantareata spune ca proiectele in care este implicata ii ocupa prea mult timp si, in plus, nici nu se simte pregatita sa aiba un copil: Nu este cazul deocamdata. Sunt implicata in prea multe proiecte si nu sunt pregatita pentru o astfel de responsabilitate. Dupa ce s-au distrat intr-un sejur in Caraibe, pe cand in Romania erau sub 0 grade, acum, Jojo spune ca abia asteapta sa plece din nou in vacanta, alaturi de Catalin: "O sa plecam intr-o vacanta prelungita, pentru ca avem nevoie. Suntem doi oameni care muncesc foarte mult. Nu am stabilit inca destinatia".

Cu toate ca implicarea sa in proiectul Divertis ii ocupa majoritatea timpului, Jojo nu pare sa fi uitat de o mai veche pasiune a ei, muzica. Blonda isi va lansa vara aceasta un album nou, iar la primul single a pregatit si un videoclip, impreuna cu membrii formatiei Genius: Nu s-a hotarat inca data lansarii. Am filmat un videoclip pentru melodia «Mii de culori», un slow foarte frumos compus de prietenii mei de la Timisoara, Oana si Cezar (ex-Genius).

In ce priveste inspiratia pentru rolurile pe care le interpreteaza, Jojo spune ca nu are un idol de urmat in actorie, ci se foloseste de propriile experiente pentru a intruchipa un personaj: "Inspiratia mea vine din interior. Din lucruri traite sau observate. Este foarte greu de definit ce anume ma inspira. Cand creez un personaj, ma apropii timid de el. Dupa ce il creionez cu ochii mintii, simt cum infloreste in mine. Era deja acolo...trebuia numai sa fie descoperit."

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat joi, 03 mai 2007, 11:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri