Stiri

Juanes intampinat cu Platina

Juanes intampinat cu Platina

La Bucuresti Juanes a primit pe 3 septembrie, Discul de Platina pentru vanzarile albumului Mi Sangre si Discul de Aur pentru vanzarile albumului la Vida Es Un Ratico in Romania. Dupa ce reprezentantii casei sale de discuri Universal Music i-au inmanat trofeele, artistul a stat de vorba cu presa pentru aproximativ 20 de minute.

A ajuns in Romania marti in jurul orei 20, asa incat n-a apucat sa vada prea multe din Bucuresti. Intrebat daca stie ceva despre tara noastra, artistul columbian si-a amintit ca unul de-ai nostri a ajuns in spatiu (Dumitru Prunariu, n.r.). In urma cu cativa ani a cantat la Parlamentul European si nu l-ar deranja deloc sa cante in Parlamentul Roamaniei. Crede ca succesul nu i-a schimbat felul de a fi, dar spune ca faima este un lucru negativ. "Muzica are legatura cu viata mea, cu ce traiesc eu zi de zi - de la iubire la razboi, de la pace la ura."

Titlul discului La Vida Es Un Ratico (Viata e o clipa) a fost dat de mama sa. "Treceam printr-o criza existentiala si mama mi-a spus asta - viata e doar un moment. Mi-a ramas asta in minte, si ma surprinde ca doar cei in varsta realizeaza asta - ca viata e doar o clipa. Cand esti tanar ai impresia ca esti nemuritor." a spus Juanes , ajutat astazi la intalnirea cu presa de catre Analia Selis, care i-a fost traducator.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 04 septembrie 2008, 12:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri