Stiri

Juliana Paes vrea sa ramana insarcinata anul acesta

Juliana Paes vrea sa ramana insarcinata anul acesta

Juliana Paes, protagonista super-productiei braziliene „India”, pe care telespectatorii o pot urmari ACASa de luni pana joi de la orele 21.30, spera ca anul acesta sa îsi îndeplineasca un mare vis, acela de a deveni mama. Actrita care interpreteaza personajul Maya în telenovela castigatoare a premiului Emmy pentru „Cea mai buna telenovela” a anului 2009, „India”, spune ca va încerca sa ramana însarcinata înca din primele luni ale anului.

„Sper ca în prima jumatate a anului sa-mi împlinesc acest vis”, a declarat Juliana Paes. Chiar daca unele zvonuri spun ca Juliana ar fi deja însarcinata, actrita a negat vehement si a afirmat ca ea va fi prima care va da vestea, atunci cand va afla ca asteapta un copil. Nu doar Juliana îsi doreste foarte mult ca familia sa se mareasca, ci si mama actritei, Regina. „Îmi doresc sa avem multi bebelusi în casa. Nu conteaza daca baieti, sau fete”, spune entuziasmata mama Julianei Paes.

Frumoasa actrita este casatorita de mai bine de un an de zile cu un om de afaceri, Carlos Eduardo Baptista, iar cei doi asteapta cu nerabdare un mostenitor. Pana atunci, telespectatorii o pot urmari pe Juliana Paes alaturi de Marcio Garcia si Rodrigo Lombardi în super-productia castigatoare a premiului Emmy,„India”, ACASa, de luni pana joi de la orele 21.30.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 13 ianuarie 2010, 15:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri