Stiri

Justin Timberlake, Prince, Shakira, Seal, Santana in show-ul Tribut Michael Jackson

Justin Timberlake, Prince, Shakira, Seal, Santana in show-ul Tribut Michael Jackson

Jermaine Jackson este tot mai aproape de a reusi sa finalizeze proiectul unui super concert in memoria fratelui sau Michael. Programat initial pentru anul trecut la Viena, evenimentul nu a mai avut loc din cauza retragerii sponsorului principal.

 

Intentia organizatorului ar fi aceea de a reusi sa realizeze cel mai mare concert tribut din istorie, pentru ca doar asa un eveniment ar fi potrivit pentru un artist ca Michael Jackson, iubit si apreciat de atata lume si care si-a lasat atat de puternic amprenta asupra muzicii ultimelor decenii.

 

Lista artistilor care vor urca pe scena nu este definitivata. La certitudini ii avem pe Jackson Five si Santana iar conform unor stiri de data recenta, ar mai fi vorba si de Justin Timberlake si mai ales Prince, cel care a fost oarecum, intr-o anumita perioada, rivalul artistic cel mai de temut pentru Michael.

 

Se mai vorbeste si despre prezenta unor nume ca Shakira, Earth Wind and Fire, Usher, Nelson Mandela, Jennifer Hudson, Whitney Houston, Jabbawockeez, Seal, Neyo si nu in ultimul rand Janet Jackson care ar urma sa cante alaturi de Jackson Five.

 

Data concertului nu este iinca ofarte sigura, dar se pare ca evenimentul va avea loc pe 8 iunie pe arena Wembley din Londra, urmand ca dupa data de 25 iunie inregistrarea sa fie difuzata pentru publicul larg.  

Sursa: www.music-news.com Autor: Daimon, postat marti, 09 martie 2010, 10:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri