Stiri

Kamelot, prima trupa confirmata la ARTmania 2010

Kamelot, prima trupa confirmata la ARTmania 2010

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc in perioada 13-15 august. Cea de-a cincea editie, a festivalului va incepe cu o trupa americana in premiera in Romania.Kamelot vor fi capul de afis al serii de vineri in Piata Mare din Sibiu.

In ultimii patru ani pe scena festivalului au fost prezente nume trupe rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezinta concerte in Piata Mare si expozitii, petreceri, precum si alte actiuni culturale in cetatea medievala a Sibiului.

Kamelot este o trupa cu greutate pe scena metal cantand de la power metal la progressive sau gothic metal. Au o istorie impresionanta, de mai bine de doua decenii si saptea albume de studio care i-au impus pe scena rock mondiala.

Biletele pentru ARTMANIA 2010 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro (adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%). Pana pe 30 aprile 2010, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente.  In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu. O actiune sustinuta de Lantul hotelier Continental Hotels.

Vom reveni cu detalii.

 

 

Sursa: www.artmania.ro Autor: Daimon, postat vineri, 02 aprilie 2010, 10:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri