Stiri

Kate Nash va lansa noul album CRAYON FULL OF COLOUR

Kate Nash va lansa noul album CRAYON FULL OF COLOUR

 

Dupa succesul obtinut cu single-ul Foundations si ma apoi cu albumul Made of Bricks, recompensat in 2007cu platina in Marea Britanie, Kate Nash revine cu un nou material, Crayon Full Of Colour ce va fi lansat pe piata pe data de 19 aprilie.

 

Materialul se anunta a fi unul al maturizarii, al definirii personalitatii musicale a tinerei artiste, asa cum pare sa chiar debutul primei piese  You’ll Never Listen

 

“You've come so far, well done darling!

We knew that you had it in you,

You can do anything that you want, world is an oyster!

Don't disappoint us!”

 

In cei trei ani de pauza de la suprinzatorul success cu Made of Bricks, Kate a facut o multime de lucruri. Desi foarte tanara, a fost unul din membri fondatori ai The Featured Artists Coalition, o asociatie menita sa apere drepturile muzicienilor, a pus bazele unei fundatii pentru sprijinirea artistilor saraci Have 10p (ia 10 centi) in ideea ca acestia sa se poata concentra pe munca de creatie sis a nu fie nevoiti sa munceasca pentru a trai de pe o zi pe alta si poate nu in ultimul rand, a luat in grija un adapost de fete din Harrow, The Wish Center, in activitatea caruia se implica active atat financiar cat si emotional.

 

Pisele noului album voerbesc despre maturizare, asumarea responsabilitatilor, despre ce inseamna sa fii umanitate si solidaritate, si.. bineinteles.. despre dragoste.

 

Kate Naash a ales deja si primul single care va precede lansarea albumului, este vorba de piesa Do Wah Doo care va fi lansata luni, 12 aprilie 2010.

Sursa: Universal Music Romania Autor: Daimon, postat marti, 02 martie 2010, 13:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri