Stiri

Keane sunt revoltati de faptul ca muzica lor este folosita de Conservatori in campania electorala

Keane sunt revoltati de faptul ca muzica lor este folosita de Conservatori in campania electorala

Liderul trupei Keane, Richard Hughes si-a aratat indignarea fata de utilizarea piesei Everybody's Changing de catre Partidul Conservator britanic, in cadrul campaniei electorale.

Artistul spune ca nimeni nu i-a cerut acordul inainte ca David Cameron, liderul partidului, sa foloseasca piesa in cadrul campaniei pentru alegerile din 6 mai. Mai mult, Hughes este de fapt un sustinator al Laburistilor condusi de Premierul Gordon Brown, asa ca indignarea sa e cu atat mai mare si a tinut sa precizeze ca NU ii va vota pe Conservatori.

Piesa Everybody's Changing face parte din lbumul de debut al trupei, Hopes and Fears si a ajuns in top 5 in 2004. Tema schimbarii, folosita de Partidul Conservator, si motivul pentru care acestia au ales aceasta piesa se regaseste in versuri piesei "I'm trying to make a move just to stay in the game/ I try to stay awake and remember my name/But everybody's changing/And I don't feel the same." (Incerc sa schimb ceva ca sa raman in joc/Incerc sa raman treaz si sa imi amintesc numele/Dar toata lumea se schimba/ Si eu nu simt/vreau asta).

Folosirea unor teme muzicale nu e ceva neobisnuit, mai neobisnuit este insa faptul ca oamenii lui David Cameron au facut-o intr-un mod neprofesionist.

Sursa: http://uk.news.yahoo.com Autor: Daimon, postat miercuri, 14 aprilie 2010, 11:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri