Stiri

Keira Knightley - noua Guinevere a cinematografiei

Keira Knightley - noua Guinevere a cinematografiei

Are doar 19 ani si a jucat deja in cateva dintre cele mai bine cotate filme din ultima vreme... Criticii si publicul au remarcat imediat talentul si potentialul actoricesc al englezoaicei. Iar in "King Arthur", lansat in Romania pe 17 septembrie, Knightley interpreteaza rolul Guinevere, care va dezvalui fanilor o Keira puternica si hotarata, asa cum este ea intotdeauna in viata reala...

Keira Knightley este una dintre acele actrite care apar o data la cateva generatii, care reuseste sa fascineze lumea si colegii de breasla prin atitudine, inteligenta, sarm si talent. O tanara obisnuita, care prefera sa treaca cu vederea atentia care i se acorda si se incapataneaza sa se poarte... conform varstei, fara apel la "fitele" obisnuite ale vedetelor.

Contrar asteptarilor, frumoasa Keira nu este atat de constienta de frumusetea ei... Prefera sa se "piarda" intr-o pereche de blue-jeans si un top, evitand vestimentatia extravaganta si "glamorous". Atunci cand evenimentele la care participa (festivaluri, premiere, lansari) o impun, adopta un stil vestimentar corespunzator, dar refuza cu incapatanare sa imbrace fuste mini. Ba chiar, in declaratiile ei, Keira nu se sfieste sa fie sincera si sa recunoasca faptul ca se simte complexata de felul in care arata: "Mi-ar fi placut sa am picioare mai frumoase si mai lungi. Si sani mai mari..." Dar Keira este frumoasa si naturala asa cum este, exact lucrul pe care l-au apreciat toti cei alaturi de care a lucrat. Iar acestia sunt oameni de "calibru greu"...

Actori cum ar fi Peter O'Toole, Johnny Depp, Hugh Grant, Billy Bob Thornton, Samuel L. Jackson, Laura Linney, Liam Neeson, Emma Thompson si lista ar putea continua... Un copil-actor hotarat Inceputurile ei in lumea show-biz-ului dateaza de cand era copil.

Face o tocana "mortala" si o prajitura cu lamaie "de iti lingi degetele". Si-a cumparat de curand o locuinta, de care este foarte mandra: "Nu am nici macar televizor in casa. Nu e o chestie chiar asa de mare. Nu am mobila, nu am nimic. Decat un pat si haine. Sunt mandra de asta."

Naturalete, modestie, frumusete, talent, simtul umorului, ironie si autoironie, flexibilitate si dorinta de afirmare. Sa fie toate datorate varstei "neiertat" de mici?... Cert este ca o actrita de tipul Keira Knightley este ceea ce avea nevoie Hollywoodul - un val de aer proaspat si... englezesc, care sa mai dezmorteasca putin atmosfera.

de Alina Bleaja

Sursa: eva.ro Autor: Anonymous, postat luni, 31 ianuarie 2005, 13:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri