Stiri

Kings on Ice Olympic Tour la Bucuresti

Kings on Ice Olympic Tour la Bucuresti

 

Evgeni Plushenko si Edvin Marton revin la Bucuresti pentru un al treilea spectacol dupa succesele inregistrate in 2007 si 2008. Spectacolul de anul acesta de la Pationoarul Mihai Flamaropol se va numi Kings on Ice – Olympic Tour si va avea loc pe 11 aprilie.

Dintre patinatorii care il vor insoti pe Tarul Patinajului, ii amintim pe Aliona Savchenko si Robin Szolkowy cei care au in palmares doua medalii de aur obtinute la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic din 2008 si 2009, ei se vor afla pentru prima data la Bucuresti. Stephane Lambiel este un alt nume sonor si binecunoscut fanilor patinajului. Publicul roman le va putea vedea pe gheata si pe trei din cele mai frumoase si talentate patinatoare ale momentului Fleur Maxwell, Julia Sebestyen si Tatiana Volosozhar.

Spectacolul va fi intregit de prezenta lui Edvin Marton, unul din violonistii momentului, cel care asigura partea muzicala a spectacolului. Vioara sa Stradivarius, dar mai ales munca si talentul i-au adus in 2006 premiul Emmy pentru Cea mai Buna Compozitie Muzicala.

Puteti afla si alte informatii despre acest eveniment interesant, dar si detalii legate de desfasurarea sa, precum si de pretul si modalitatea de achizitionare a biletelor la sectiunea evenimente a fanclub.ro
 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat vineri, 26 martie 2010, 15:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri