Stiri

La 60 de ani, Julio Iglesias va avea un fratior

La 60 de ani, Julio Iglesias va avea un fratior

Tatal cintaretului, in virsta de 87 de ani (si al carui nume este tot Julio), a conceput cu sotia sa Roona, o americanca de 40 de ani, un copil prin inseminare artificiala.

Julio senior a anuntat ca sotia lui este deja insarcinata in cinci luni si jumatate si ca noul membru al deja extrem de numeroasei familii Iglesias este baiat. Recent, proaspatul tatic octogenar afirmase ca sotia sa se afla in tratament medical. Presa din Spania a indicat ca Roona a recurs la serviciile unei clinici americane specializate in inseminare artificiala.

Seria amanuntelor picante nu e nici pe departe incheiata. Julio senior, 'patriarhul complexului clan Iglesias', cum il numeste agentia AFP, a fost de meserie ginecolog, calitate in care a asistat la nasterea a trei nepoti - primii copii ai cintaretului. Baietelul care este pe drum va avea, la nastere, doi frati (mult) mai mari, Julio junior si Carlos. Cei nu mai putin de zece copii ai acestora din urma ii vor fi, bineinteles, nepoti de frate. Bebelusul va avea totusi si doua nepotele mai apropiate de virsta lui: Victoria si Cristina sint gemenele lui Julio junior, nascute in luna mai 2003. In afara de ele, cintaretul mai are inca cinci copii, fiind deja bunic. Ceea ce inseamna ca norocosul bebelus va fi inca de la nastere un fel de... stra-unchi.

Sursa: intercont.ro: Evenimentul Zilei Autor: Anonymous, postat miercuri, 14 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(1)

ady15-10-2005 23:17:19
ady
por ella

ce melodie are julio cu numele acesta?astept raspuns urgent.exista?

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri