Stiri

La naiba sa povestim, cu Antonia!

La naiba sa povestim, cu Antonia!

Mircea Solcanu are un invitat spumos si la curent cu lumea muzicala- frumoasa Antonia, cea care intepreteaza hit-ul “Morena”. Cei doi vor vorbi despre toate evenimentele mondene ale saptamanii care abia a trecut.

“Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor ele”, spune un proverb. Mircea si Antonia le vor spune telepectatorilor care sunt fetele bune si care-s cele rele din showbizz-ul dambovitean.

Nu scapa de sub lupa celor doi Monica Columbeanu-creatia si sotia lui Irinel, Amalia Nastase, creatia si inca sotia lui Ilie Nastase, Roxana Dita, cantareata si manechin care a intrat in atentia presei dupa scandalul cu manelistul Sorinel Pustiu dar nici bomba sexy a stelistului Dodel (Cristi Tanase), Iulia Tabacaru.

Simona Sensual, cea care mai nou a trecut de la statutul de cantareata la cel de creator de moda, nu scapa nici ea de de comentariile acide ale lui Mircea Solcanu si ale Antoniei. Fete bune sau rele vedetele din showbizz-ul bucurestean vor fi intoarse pe toate fetele intr-o editie inedita, cu cartile pe masa, a emisiunii marca Mircea Solcanu, “La naiba, sa poveStim”.

Sursa: Acasa Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 26 februarie 2010, 13:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri